Om oss
Eivind Susort

Daglig leder

Geolog
eivind@geomonitor.no

Eivind er utdannet geolog med spesialisering innen sedimentologi- og strukturgeologi. Eivind har flere års erfaring fra oljeservice med ansvar for datainnsamling under brønnboring. Eivind har en allsidig kompetanse innen geofag og forståelse av prosessene i ulike geomiljø.

Kaspar Vereide
Hydrolog og hydrauliker
Sivilingeniør og PhD
kaspar@geomonitor.no

Kaspar er prosjektutvikler innen vannkraft og 1. Amanuensis II ved NTNU, hvor han også har gjort sin PhD innen vannkrafthydraulikk. Vereide har stor innsikt i prosesser innen hydrologi og hydraulikk. Kaspar er en rutinert fjellklatrer som gjør at rekkevidden til GeoMonitor også øker rent fysisk.

Torbjørn Smørgrav

Programutvikler

Sivilingeniør

Torbjørn er en erfaren programutvikler med bakgrunn fra NTNU med spesialisering i bildebehandlling. Gjennom 15 års erfaring innen web- og programutvikling for blant annet Yahoo, har Torbjørn en solid kompetanse for å utvikle systemløsninger.

Sveinung Fagerli Susort
Ressursperson
Sivilingeniør

Sveinung har god erfaring fra kraftbransjen og er en allsidig ressurs i GeoMonitor. Som prosjektleder i ulike kraftselskap har han solid kompetanse for utvikling og nye muligheter. Sveinung har med sin erfaring fra entrepenørskolen ved NTNU et stort engasjement for entrepenørskap og forretningsutvikling. 

Einar Womersley Waage

Ressursperson

Siviløkonom

Einar, en erfaren siviløkonom med mange års erfaring fra kraftbransjen. Gjennom hans engasjement som daglig leder i EnergiRike kjenner han til både de politiske, samfunnsøkonomiske og de teknologiske temaer som er aktuelle for verdiskaping på Vestlandet. Einar har også vært rådgiver i stiftelsen Polytec. 

Rasmus Hartman
Forretningsutvikler
MSc M.B.A.

Rasmus har en allsidig bakgrunn fra oppstartmiljø i Danmark som gründer i ulike selskap innen IT og handel. Med MSc innen innovasjon og forretningsutvikling fra Universitetet i Aarhus har Rasmus en god forståelse for entreprenørskap og markedsføring både i teori og praksis.

GeoMonitor tilbyr tjenester for monitorering av vann, snø og andre geosystem

 

For å forstå prosesser med vann, snø, stein og regn året rundt bruker vi velprøvd kamera og sensorteknologi for å innhente bilder og data som kan bidra til bedre oversikt og forståelse. Dette bidrar til å forenkle vurderinger av nødvendige tiltak for lokasjoner med begrenset eller tidkrevende tilgjengelighet. 

I tillegg til å hente informasjon ved behov lagres informasjon i GeoMonitor webportal for enkel tilgang.

GeoMonitor utfører også konsulenttjenester innen hydrologi og hydraulikk.